Δημητρίου: Χρειάζεται να συνεχίσουμε. Με υπομονή και επιμονή

Δημητρίου: Τα μικρά βήματα προόδου στον δρόμο επιστροφής στην ομαλότητα δεν θα μπορούσαμε να τα κάνουμε χωρίς την υπευθυνότητα, χωρίς τη συμμετοχή των πολιτών. Χρειάζεται να συνεχίσουμε. Με υπομονή και επιμονή. Η εικόνα βελτιώνεται, οι εμβολιασμοί προχωρούν. Στα δύσκολα μετρούν οι πράξεις. Μετρούν τα αποτελέσματα.

 

Χθες έγινε το πρώτο βήμα επιστροφής στην κανονικότητα. Θέλουμε, ως Δημοκρατικός Συναγερμός να συγχαρούμε τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και όλους όσοι επέστρεψαν χθες τηρώντας τα μέτρα αυτοπροστασίας και κάνοντας τα τεστ ταχείας ανίχνευσης.

Τα μικρά βήματα προόδου στον δρόμο επιστροφής στην ομαλότητα δεν θα μπορούσαμε να τα κάνουμε χωρίς την υπευθυνότητα, χωρίς τη συμμετοχή των πολιτών.

Η Κύπρος είναι η χώρα με τα περισσότερα rapid test, είναι η χώρα με μια από τις καλύτερες διαχειρίσεις στην πανδημία. Αυτό είναι αποτέλεσμα της κοινωνίας, είναι αποτέλεσμα όλων μας.

Χρειάζεται να συνεχίσουμε. Με υπομονή και επιμονή. Η εικόνα βελτιώνεται, οι εμβολιασμοί προχωρούν. Στα δύσκολα μετρούν οι πράξεις. Μετρούν τα αποτελέσματα.