Δημητρίου: Το σχέδιο για την Κύπρο του Αύριο, είναι συγκεκριμένο, αναλυτικό και πλήρως επεξηγηματικό

Δημητρίου: Το σχέδιο για την Κύπρο του Αύριο, είναι συγκεκριμένο, αναλυτικό και πλήρως επεξηγηματικό. Από χθες είναι και εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση που θα συμβάλει ενεργά στην υλοποίηση του.

Το σχέδιο για την Κύπρο του Αύριο, είναι συγκεκριμένο, αναλυτικό και πλήρως επεξηγηματικό. Από χθες είναι και εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση που θα συμβάλει ενεργά στην υλοποίηση του.

Σε αυτό το σχέδιο, στην ερώτηση για το ποια Κύπρο θέλουμε για μας και για τα παιδιά μας, όλοι έχουμε ρόλο να διαδραματίσουμε. Και εμείς στον Δημοκρατικό Συναγερμό μαζί με την κυβέρνηση αλλά και οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις ψηφίζοντας τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στο κοινοβούλιο.

Ρόλο έχουν και όλοι οι πολίτες. Χρειάζεται να αγκαλιάσουν, να ενισχύσουν, να πιστέψουν πως μπορούμε να ζήσουμε σε μια καλύτερη Κύπρο, στην Κύπρο του αύριο.

Ο στρατηγικός αυτός σχεδιασμός, που πάει μέχρι το 2026 και αφορά την Κύπρο της επόμενης εικοσαετίας, δεν είναι μόνο σχεδιασμός της κυβέρνησης Αναστασιάδη ή του Δημοκρατικού Συναγερμού. Είναι ο σχεδιασμός όλων των Κυπριών. Για μας και για τα παιδιά μας.

Check Also

Νουρής: Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, η Κύπρος έλαβε πάνω από 8.000 νέες αιτήσεις ασύλου

Σε δήλωσή του ο  Υπουργος Εσωτερικών,  Νίκος Νουρής στη διάσκεψη των MED5 στη Μάλαγα της …

Αβέρωφ: Δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος αλλά και υποστηρικτικός σε όσα είπε ο ΠτΔ στη Γενική Συνέλευση

Για το κυπριακό και συγκεκριμένα αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκαθάρισε επαρκώς τα πράγματα σε …