Δημητρίου: Το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν στο ΑΚΕΛ είναι να τα βρουν μεταξύ τους

Δημητρίου: Στις 20 του μήνα η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ σε ανακοίνωσή της έκανε ξεκάθαρα λόγο για επιτυχή αναχαίτιση της πανδημίας. Σε συνέντευξή του μια μόλις μέρα μετά, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ ισχυρίστηκε πως η κυβέρνηση ήταν ανέτοιμη απέναντι στην πανδημία. Τι από τα δυο να πιστέψουμε;

Ως απάντηση προς τον Δημοκρατικό Συναγερμό στα όσα ανυπόστατα δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ σε συνεντεύξεις του, το ΑΚΕΛ επανήλθε κατηγορώντας μας ότι επιστρατεύουμε δήθεν το ψέμα και τη διαβολή, ότι βάζουμε δηλώσεις στο στόμα του Άντρου Κυπριανού και ότι σε αυτό τον ανήθικο δρόμο δεν θα μας ακολουθήσουν.

Ξεπερνάμε τις προσβολές και ρωτάμε το εξής απλό. Στις 20 του μήνα η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ σε ανακοίνωσή της έκανε ξεκάθαρα λόγο για επιτυχή αναχαίτιση της πανδημίας. Σε συνέντευξή του μια μόλις μέρα μετά, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ ισχυρίστηκε πως η κυβέρνηση ήταν ανέτοιμη απέναντι στην πανδημία. Τι από τα δυο να πιστέψουμε; Είναι εσωτερικό θέμα του ΑΚΕΛ, ο Γενικός του Γραμματέας να λέει άλλα από την Κεντρική Επιτροπή αλλά είναι διαβολή και ψέμα να ισχυρίζεται ο κ. Κυπριανού ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την πανδημία όταν η Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του λέει αυτό που βλέπει όλη η κοινωνία.

Ότι αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε την πανδημία με επιτυχία. Και δεν χρειάζονται λόγια για να πειστεί κάποιος. Μιλάνε τα αποτελέσματα. Το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν στο ΑΚΕΛ είναι να τα βρουν μεταξύ τους και να μην κατηγορούν τον Δημοκρατικό Συναγερμό για τα ψέματα που οι ίδιοι λένε δημόσια.