Δημητρίου: Το ΑΚΕΛ σιωπά στο ερώτημα για τα ΜΕΔ πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων

«Ως Δημοκρατικός Συναγερμός καταθέτουμε για τρεις συνεχόμενες μέρες προς το ΑΚΕΛ ένα απλό ερώτημα χωρίς να πάρουμε απάντηση, για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων»

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου κ. Δημήτρη Δημητρίου για μη εξυπηρετούμενα δάνεια πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων και στάση ΑΚΕΛ

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός απευθύνουμε για τρεις συνεχόμενες μέρες προς το ΑΚΕΛ ένα απλό ερώτημα χωρίς να πάρουμε απάντηση, για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων. Μια απάντηση που είναι μονολεκτική.

Συμφωνεί ή όχι το ΑΚΕΛ να βγουν στο φως και τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων αλλά να βγουν στο φως και τα διαγραμμένα δάνεια πολιτικών προσώπων, πολιτικών κομμάτων και των εταιριών που είναι συνδεδεμένες με τα πολιτικά κόμματα;

Αντί να απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι στο ερώτημα, το ΑΚΕΛ σιωπά. Εμείς επαναλαμβάνουμε και σήμερα το ερώτημα. Και επιπρόσθετα. Θα το εγγράψουμε ως θέμα προς συζήτηση στην Επιτροπή Ελέγχου. Θέση του Δημοκρατικού Συναγερμού είναι, όλα στο φως. Και τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων, και τα διαγραμμένα δάνεια πολιτικών προσώπων, πολιτικών κομμάτων και των εταιριών που είναι συνδεδεμένες με τα πολιτικά κόμματα.

Καλούμε και πάλι την ηγεσία και τα στελέχη του ΑΚΕΛ αντί να δημιουργούν μόνο εντυπώσεις μιλώντας γενικά κι αόριστα για τη διαπλοκή και για τη διαφθορά, να απαντήσουν μονολεκτικά και επί της ουσίας.