Δημητρίου: Τα γεγονότα διαψεύδουν την προπαγάνδα

Σε σημερινές της δηλώσεις, η Εκπροσώπος Τύπου του Υποψήφιου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη,  Αννίτα Δημητρίου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τα  γεγονότα διαψεύδουν την μαύρη προπαγάνδα για την απόφαση του Eurogroup:

“Αυτές τις μέρες φάνηκε καθαρά ποιά είναι η πραγματικότητα και τι είναι προπαγάνδα. Δεν έχει σημασία ποια είναι η πηγή, ούτε αν ερωτήθηκε ο κ. Ντάισελμπλουμ και απάντησε ξεκάθαρα ότι η απόφαση του Eurogroup την οποία παρουσίασε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αφορούσε εφάπαξ φορολογία για την καταψήφιση της οποίας φέρει την αποκλειστική ευθύνη η Βουλή και ότι η οικονομική κατάσταση είχε αφεθεί επι μακρόν.

Το σημαντικό είναι ότι τα γεγονότα διαψεύδουν την μαύρη προπαγάνδα την οποία ασκεί η αντιπολίτευση και ειδικά το επιτελείο του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου.

Σκοπός μάλλον είναι να κρύψουν τις ενοχές τους επειδή απέρριψαν την σαφώς ηπιότερη πρόταση που είχε αποσπάσει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης από το Eurogroup τον Μάρτιο του 2013 μη έχοντας βεβαίως άλλη επιλογή με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην τραπεζική καταστροφή.”