Δημητρίου: Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ με τις δηλώσεις του επιθυμεί να ρίξει και επισήμως την αυλαία της πολιτικής εκεχειρίας

 Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ με τις δηλώσεις του επιθυμεί να ρίξει και επισήμως την αυλαία της πολιτικής εκεχειρίας, τόνισε σε δήλωση του ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, Δημητρης Δημητρίου.

Με τις σημερινές του δηλώσεις ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ επιθυμεί να ρίξει και επισήμως την αυλαία της περιόδου πολιτικής εκεχειρίας. Ίσως επειδή θεωρούν στην ηγεσία του ΑΚΕΛ πως τελειώσαμε με την πανδημία και πως μπορούν να επιστρέψουν πίσω στην κανονικότητα.

Δυστυχώς όμως δεν τελειώσαμε με την πανδημία. Η κατάσταση παραμένει δύσκολη. Σε αυτή την περίοδο η συλλογικότητα και η αναγκαιότητα να παραμείνουμε ως πολιτικές δυνάμεις σε κατάσταση, όσο το επιτρέπουν στην αντιπολίτευση, αποφυγής αιχμηρών αντιπαραθέσεων είναι απαραίτητη. Ως εκ τούτου επιλέγουμε συνειδητά να κρατήσουμε τους τόνους χαμηλούς.

Οι εισηγήσεις του ΑΚΕΛ και για την υγεία και για τους άλλους τομείς είναι καλοδεχούμενες. Το ζητούμενο είναι βεβαίως να είναι εφαρμόσιμες. Σε ότι αφορά στην υγεία χρειάζεται οι εισηγήσεις να είναι εντός της φιλοσοφίας της μεταρρύθμισης της υγείας. Να μην καταργούν την αυτονόμηση των δημόσιων νοσηλευτηρίων, βήμα απαραίτητο για την συνολική εφαρμογή του ΓεΣΥ.

Αυτή τη μάχη την κερδίζουμε γιατί καταφέρνουμε, για άλλη μια φορά, στα δύσκολα να μένουμε ενωμένοι. Τα καταφέρνουμε γιατί το φιλότιμο του λαού και των πολιτών μας υπερνικά και ριχνόμαστε στο πεδίο χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό κάναμε και αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε. Όλοι οι πολίτες, όλοι μαζί.