Δημητρίου: Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση, δεν αγοράζουν τα συνθήματα του ΑΚΕΛ

Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση, δεν αγοράζουν τα συνθήματα του ΑΚΕΛ, τόνισε σε δήλωσή του ο Εκπροσώπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου

Η δήλωση:

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ επέλεξε και τη σημερινή μέρα για να απευθυνθεί και πάλι με συνθήματα κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και της Κυβέρνησης Αναστασιάδη.

Βεβαίως και δεν περιμέναμε να αποδώσει τα εύσημα η ηγεσία του ΑΚΕΛ έστω και για μία πολιτική στην κυβέρνηση και στον ΔΗΣΥ. Ούτε για την θεσμοθέτηση του κατώτατου μισθού, ούτε για την αύξηση στην άδεια μητρότητας, ούτε για την θεσμοθέτηση της άδειας πατρότητας, ούτε για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, ούτε καν για το Γενικό Σύστημα Υγείας.

Από την άλλη, όταν αναφέρονται στο ΑΚΕΛ στην κουτσουρεμένη ΑΤΑ είναι καλό να λένε και ποιος την κουτσούρεψε. Όταν απαιτούν την κατάργηση του 12% στις πρόωρες συντάξεις, είναι καλό να λένε και πότε και ποιος το επέβαλε. Και τα δυο είναι πολιτικές του ΑΚΕΛ.

Και επειδή ακριβώς οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση, δεν αγοράζουν τα συνθήματα του ΑΚΕΛ. Οι πολίτες θέλουν να ζουν με ασφάλεια και σταθερότητα. Να συνεχίζουν να έχουν προοπτικές ανάπτυξης και συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας της ζωής τους.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός μπορεί και θα συνεχίσει να προσφέρει στους πολίτες την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την προοπτική που σήμερα έχουν και που θέλουν να συνεχίσουν να έχουν.