Δημητρίου: Οι επιλογές που οι πολίτες έχουν μπροστά τους

Σε δήλωσή της, η Εκπροσώπος Τύπου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, Αννίτα Δημητρίου αναφέρθηκε στις επιλογές που έχουν οι πολίτες μπροστά τους στις  Προέδρικές Εκλογές:

Σε 10 μέρες αποφασίζουν οι πολίτες για την καθημερινότητα τους και το μέλλον του τόπου μας.

Οι θέσεις ανάμεσα στις οποίες έχουν να επιλέξουν είναι πλέον ξεκάθαρες τόσο για το εθνικό μας θέμα όσο και για την οικονομία καθώς και την εσωτερική διακυβέρνηση.

Από την μια έχουν μπροστά τους την επιλογή του εκτροχιασμού των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό με την ταυτόχρονη απομόνωση της Κυπριακής Δημοκρατίας και από την άλλη την επιλογή μιας επικίνδυνης ξαναδοκιμασμένης οικονομικής πολιτικής της οποίας τα αποτελέσματα ζήσαμε.

Υπάρχει βεβαίως και η επιλογή της σύνεσης και του ορθολογισμού. Αυτή που διέσωσε την χώρα μας από την χρεοκοπία, αυτή που οδηγεί την χώρα μας στην ανάπτυξη, αυτή που δημιουργεί πλεονάσματα, αυτή που οδηγεί την χώρα σε συνθήκες πλήρους απασχόλησης και κοινωνικής ευημερίας.

Την επιλογή που αναβάθμισε το κύρος και την αξιοπιστία της Κυπριακής Δημοκρατίας σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο.

Την επιλογή που τόλμησε και πέτυχε να θέσει και να καταστήσει κεκτημένο την κατάργηση των τουρκικών εγγυήσεων, παρεμβατικών δικαιωμάτων και την αποχώρηση του τουρκικού κατοχικού στρατού.

Αυτή η επιλογή δεν είναι άλλη από τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, η επιλογή μας, η επιλογή της μεγάλης κοινωνικής συμμαχίας.