Δημητρίου: Να συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση και προσοχή τηρώντας τα μέτρα αυτοπροστασίας

Να συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση και προσοχή τηρώντας τα μέτρα αυτοπροστασίας, τόνοσε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ,  Δημήτρης Δημητρίου για την σταδιακή επανεκκίνηση 

Το πρώτο βήμα για τη σταδιακή επανεκκίνηση της οικονομίας και της κοινωνίας έγινε και εκ του αποτελέσματος, ο τρόπος χερισμού της κατάστασης, υπήρξε υποδειγματικός από το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας.

Θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, δείχνοντας την ίδια προσήλωση και προσοχή με το στόχο να παραμένει αταλάντευτος: Διαφύλαξη της ατομικής υγείας, σε όλους τους χώρους εργασίας και εκτός αυτών, σημαίνει και διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Έτσι αποδεικνύουμε στην πράξη την ατομική και τη συλλογική μας ευθύνη.

Δεν πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να υπάρξει εφησυχασμός. Όπως τονίσαμε και πρόσφατα, δεν τελειώσαμε με την πανδημία. Η κατάσταση παραμένει δύσκολη και πρέπει να τηρούμε στο ακέραιο τις συμβουλές των ειδικών και να παίρνουμε όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας. Ναι, η επανεκκίνηση είναι επιτυχία όλων μας. Είναι μείζον για όλους μας, η επιτυχία αυτή να έχει και διάρκεια.