Δημητρίου: Κάποιοι θα πρέπει να αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες

Σε δηλώσεις της η εκπρόσωπος Τύπου του εκλογικού επιτελείου του Νίκου Αναστασιάδη, Αννίτα Δημητρίου, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ίδια η εκπρόσωπος “λέει ο κος Παπαδόπουλος ότι ο ίδιος ‘προτείνει ενώ ο Νίκος Αναστασιάδης παραπλανεί ‘ και ότι η δική του πρόταση που κατατέθηκε μόλις πρίν δύο εβδομάδες στην Βουλή των Αντιπροσώπων ‘θα ενισχύσει τους πόρους του Ταμείου και θα αποζημιώσει πραγματικά τους κουρεμένους'”.

“Καλά, ο Κος Παπαδόπουλος όντας τόσα χρόνια Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών γιατί δεν κατέθεσε την περιβόητη πρόταση του παρά μόνο την διαφήμιζε προ βουλευτικών εκλογών και την φέρνει τώρα, δύο εβδομάδες μετά την παρουσίαση της πρότασης της κυβέρνησης;” σημειώνει η κ. Δημητρίου.

Παράλληλα υπενθυμίζει πως στο επ. του κ. Παπαδόπουλου πως “αν τώρα μπορούν να διαφημίζουν και να παρουσιάζουν τις μεγαλεπήβολες προτάσεις και εισηγήσεις τους είναι επειδή αυτό το κράτος διασώθηκε οικονομικά από την κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη και επήλθε οικονομική σταθερότητα και ανάπτυξη με δημοσιονομικά πλεονάσματα”.

“Οπόταν κάποιοι αντί να παρουσιάζονται άμοιροι ευθυνών ας αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες όπου συμμετείχαν στην προηγούμενη κυβέρνηση, στην κυβέρνηση Χριστόφια, ας αναγνωρίσουν την πραγματικότητα του σήμερα που επιτεύχθηκε με τις θυσίες των πολιτών και ας μελετήσουν τον προϋπολογισμό που κατατέθηκε στην Βουλή των Αντιπροσώπων και θα παρουσιαστεί αύριο από τον Υπουργό Οικονομικών, ένα προϋπολογισμό ευθύνης και ανάπτυξης, ένα πλεονασματικό προϋπολογισμό οικονομικής ελευθερίας και ενισχυμένης ανταποδοτικότητας” καταλήγει.