Δημητρίου: Η στρατηγική και το σχέδιο του Νίκου Αναστασιάδη εμφαίνεται από συγκεκριμένα και χειροπιαστά αποτελέσματα

Σε δηλώσεις της η εκπρόσωπος Τύπου του εκλογικού επιτελείου Νίκου Αναστασιάδη, Αννίτα Δημητρίου ανέφερε πως “η κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη χρειάστηκε πέραν των 30 μηνών για να συμμαζέψει τα συντρίμια που άφησε πίσω της η διακυβέρνηση του κ. Δημήτρη Χριστόφια και εν μέρει του κόμματος του κ.Νικόλα Παπαδόπουλου.

“Σχέδιο αντιμετώπισης των προβλημάτων της οικονομίας και της κοινωνίας δεν υπήρχε, εξού και βρεθήκαμε προς της πτώχευσης και ζώντας τότε το κατάντημα των κοινωνικών παντοπωλείων. Η κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη επειδή ακριβώς είχε και έχει στρατηγική και σχέδιο αντιμετώπισης των προβλημάτων της οικονομίας και της κοινωνίας, παρήγαγε και παράγει έργο με συγκεκριμένα και χειροπιαστά αποτελέσματα” σημείωσε.

Παράλληλα η κ. Δημητρίου τόνισε πως “το τι λέει ο καθένας είναι δικαίωμα του, αλλά την ίδια ώρα να μην υποτιμούμε την νοημοσύνη των πολιτών. Οι πολίτες και γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα σήμερα στην Κύπρο είναι πολύ καλύτερα από ότι το 2012-13”.

“Αντί το κόμμα του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου και οι άλλοι να αναλώνουν φαιά ουσία στην έκδοση ανακοινώσεων θα ήταν πολύ καλύτερα να μελετούσαν το προϋπολογισμό του 2018 που βρίσκεται ενώπιον τους ο οποίος είναι πλεονασματικός και με κονδύλια για σημαντικά αναπτυξιακά έργα” κατέληξε.