Δημητρίου: Η Κυπριακή Δημοκρατία σήμερα είναι ισχυρή όσο ποτέ άλλοτε στο παρελθόν

Σε δηλώσεις της η εκπρόσωπος Τύπου του εκλογικού επιτελείου του Νίκου Αναστασιάδη, Αννίτα Δημητρίου αναφέρθηκε στην σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Αιγύπτιο ομόλογο του.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει στις δηλώσεις της η κ. Δημητρίου “σήμερα πραγματοποιείται η πρώτη επίσημη επίσκεψη Αιγύπτιου Προέδρου στη χώρα μας, από τη μέρα ίδρυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, επιβεβαιώνοντας με τον πιο σαφή τρόπο ότι η Κύπρος αποτελεί την αξιόπιστη γέφυρα μεταξύ των χωρών της περιοχής μας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης”.

“Με τη συγκροτημένη και πολυεπίπεδη εξωτερική μας πολιτική, και τις τριμερείς συνεργασίες με τις χώρες τις περιοχής μας αναδεικνύεται η Κυπριακή Δημοκρατία ως κράτος ειρήνης και συνεργασίας στην περιοχή” σημείωσε.

Παράλληλα τόνισε πως “ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον πρόεδρο Σίσι τονίζουν τον στρατηγικό ρόλο της Κύπρου στον τομέα της ενέργειας και διευρύνουν τις συνεργασίες των δύο χωρών στους τομείς της ενέργειας, οικονομίας και διεθνών σχέσεων”.

Καταλήγοντας ανέφερε πως “είναι πλέον αδιαμφισβήτητο ότι η Κύπρος σήμερα εφαρμόζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο μια εξωστρεφή πολυεπίπεδη εξωτερική πολιτική που φέρνει αποτελέσματα.Η Κύπρος σήμερα είναι ισχυρή όσο ποτέ άλλοτε στο παρελθόν”.