Δημητρίου: Η κυβέρνηση κινείται βάσει συγκεκριμένου σχεδιασμού, για να αντιμετωπίσει την πανδημία

Δημητρίου: Η κυβέρνηση κινείται βάσει συγκεκριμένου σχεδιασμού που πάει σε βάθος χρόνου για να αντιμετωπίσει ολιστικά τις επιπτώσεις από την πανδημία

Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανακοίνωσε την παράταση των υφιστάμενων και τη λήψη νέων μέτρων. Τόσο για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας όσο και για τη στήριξη της οικονομίας αλλά και για τον σταδιακό επαναπατρισμό συμπατριωτών μας. Η κυβέρνηση κινείται βάσει συγκεκριμένου σχεδιασμού που πάει σε βάθος χρόνου για να αντιμετωπίσει ολιστικά τις επιπτώσεις από την πανδημία. Λειτουργεί με σωστά και άμεσα αντανακλαστικά. Αυτό οφείλουμε να πράξουμε και εμείς ως πολιτικά κόμματα.

Με υπεύθυνο λόγο και στάση, να στηρίξουμε την κοινωνία αυτές τις δύσκολες ώρες. Χωρίς ιδεοληψίες ή ιδεολογικές αγκυλώσεις αλλά με ορθολογισμό και με αφετηρία την κοινωνική δικαιοσύνη. Αυτό χρειάζεται η κοινωνία και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η κυβέρνηση συνεχίζουν με τις σωστές αποφάσεις να μεταφέρουν στους πολίτες τη σιγουριά και την αποφασιστικότητα πως θα τα καταφέρουμε. Και ναι, θα τα καταφέρουμε. Και την πανδημία να νικήσουμε και την οικονομία να κρατήσουμε στις ράγες.