Δημητρίου: Η απάντηση στους πολίτες δεν είναι ούτε τα ψέματα ούτε η χαλκευμένη προπαγάνδα

Σε δηλώσεις της η εκπρόσωπος Τύπου του εκλογικού επιτελείου Νίκου Αναστασιάδη, Αννίτα Δημητρίου ανέφερε πως:

Οι πολίτες θέλουν λύσεις στα προβλήματα τους και η απάντηση δεν είναι ούτε οι χαλκευμένες ειδήσεις ούτε τα ψέματα ούτε η μαύρη προπαγάνδα. Αυτά ανήκουν σε μια άλλη παρωχημένη εποχή. Εμείς θέλουμε να συζητήσουμε το σχέδιο της Κύπρου για το μέλλον και οι πολίτες θέλουν να ακούσουν από εμάς σοβαρές θέσεις και επιχειρήματα. Εμείς έχουμε σχέδιο για την Κύπρο.

Αυτή την ώρα οφείλουμε όλοι μας να προστατεύσουμε τον πολιτικό πολιτισμό που πρέπει να επικρατήσει, σεβόμενοι πρώτα τους εαυτούς μας και μετά τους πολίτες στους οποίους είμαστε υπόλογοι.

Οι πολίτες θυμούνται πολύ καλά ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε στον τρίτο γύρο ενεργειακής αδειοδότησης, αγνοώντας τις απειλές της Τουρκίας. Σήμερα, στην Αποκλειστική Οικονομική μας Ζώνη βρίσκονται ως σύμμαχοι και συνεργάτες οι μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες του κόσμου. Ο ενεργειακός μας σχεδιασμός προχωρά σοβαρά και συντεταγμένα.

Η Κύπρος σταθερά εξελίσσεται σε ενεργειακό κόμβο συνάπτοντας συνεργασίες και συμμαχίες με τα κράτη της περιοχής. Η πολιτική μας, και με τις γεωτρήσεις που ακολουθούν φέρνει αποτελέσματα και για τους Κύπριους πολίτες του σήμερα αλλά και τις γενεές που έρχονται.