Δημητρίου: Επικίνδυνο το ΑΚΕΛ να καλεί τον κόσμο σε διαμαρτυρία για το μεταναστευτικό.

Δημητρίου: Είναι ανεύθυνο και επικίνδυνο η αντιπολίτευση να περιφρονεί τους κόπους των πολιτών και να παίζει με την υγεία μας. Από τη μια φωνάζει για τις αντοχές του συστήματος υγείας και από την άλλη παίζει στα ζάρια την υγεία των πολιτών με λαϊκίστικες κινητοποιήσεις.

Η κοινωνία έχει υποστεί θυσίες και έχει κουραστεί. Το καταλαβαίνουμε, αλλά δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε τη μάχη. Θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια άλλα στο τέλος θα βγούμε νικητές.

Γι’ αυτό και τα όσα είδαμε από κάποιους καρναβαλιστές στη Λεμεσό, θέτοντας τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο, είναι καταδικαστέα. Χρειάζεται όλοι μας να δείξουμε μέγιστη υπευθυνότητα. Και κυρίως εμείς οι πολίτικοί. Δεν είναι δυνατόν στη μέση της πανδημίας, και κατά παράβαση των διαταγμάτων, το ΑΚΕΛ να καλεί τον κόσμο σε διαμαρτυρία για το μεταναστευτικό.

Είναι ανεύθυνο και επικίνδυνο η αντιπολίτευση να περιφρονεί τους κόπους των πολιτών και να παίζει με την υγεία μας. Από τη μια φωνάζει για τις αντοχές του συστήματος υγείας και από την άλλη παίζει στα ζάρια την υγεία των πολιτών με λαϊκίστικες κινητοποιήσεις.

Το ΑΚΕΛ είναι σε λάθος πλευρά και για την πανδημία και για το μεταναστευτικό. Η τακτική που ακολουθεί είναι δύο φορές επικίνδυνη για τον τόπο.