Δημητρίου: Αν στο ΔΗΚΟ βλέπουν τακτικισμούς, ας κοιτάξουν στο δικό τους σπίτι

Σε δήλωσή του ο  Εκπροσώπος Τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Δημήτρης Δημητρίου για τις πολιτικές του κόμματος και της κυβέρνησης, τόνισε: Ό,τι κάνουμε, ό,τι ψηφίζουμε, ό,τι πολιτικές εισηγούμαστε και ό,τι αποφάσεις λαμβάνονται και εφαρμόζονται από την κυβέρνηση κινούνται στη βάση μίας στρατηγικής: Να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, να ενισχύσουμε όσο μπορούμε τη θέση, οικονομική και κοινωνική, όλων. Αν στο ΔΗΚΟ βλέπουν τακτικισμούς, ας κοιτάξουν στο δικό τους σπίτι.

Αυτούσια η δήλωση:

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός και η κυβέρνηση έχουν ως αφετηρία των πολιτικών και των αποφάσεων τους το δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον των πολιτών και της κοινωνίας.

Ό,τι κάνουμε, ό,τι ψηφίζουμε, ό,τι πολιτικές εισηγούμαστε και ό,τι αποφάσεις λαμβάνονται και εφαρμόζονται από την κυβέρνηση κινούνται  στη βάση μίας στρατηγικής: Να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, να ενισχύσουμε όσο μπορούμε τη θέση, οικονομική και κοινωνική, όλων. Στη βάση αυτής της στρατηγικής λήφθηκαν και όλες οι αποφάσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας, στη βάση αυτής της στρατηγικής συνεχίζονται να παίρνονται μέτρα για αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων.

Αν στο ΔΗΚΟ βλέπουν τακτικισμούς, ας κοιτάξουν στο δικό τους σπίτι. Εμείς θα συνεχίσουμε να πολιτευόμαστε και να πορευόμαστε υπηρετώντας την στρατηγική της  στήριξης και της ενίσχυσης της κοινωνίας, των πολιτών. Και καλούμε όλους σε συνεργασία για το καλό του τόπου και της κοινωνίας.