Δημητρίου: Αντί ενότητας, το ΔΗΚΟ επιτίθεται διαρκώς στον ΠτΔ

Δημητρίου: Η επισημοποίηση της διάσκεψης είναι το πρώτο μεγάλο βήμα που όλοι αναμέναμε. Και αντί ενότητας στο εσωτερικό, βλέπουμε το ΔΗΚΟ να επιτίθεται διαρκώς στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αμφισβητώντας τις προθέσεις του. Τώρα απαιτείται νηφαλιότητα και υπευθυνότητα, ελπίδα και όχι φόβος. Ουσία και όχι επικοινωνιακή κι ανώφελη πολιτική.

Με την επίσημη επιστολή-πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανοίγει ο δρόμος για την άτυπη διάσκεψη στις 27 με 29 Απριλίου στη Γενεύη.

Η επισημοποίηση της διάσκεψης είναι το πρώτο μεγάλο βήμα που όλοι αναμέναμε. Η αποφασιστικότητα και η στήριξή μας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να δημιουργηθούν οι συνθήκες επανέναρξης των συνομιλιών, παραμένουν αταλάντευτες.

Και αντί ενότητας στο εσωτερικό, βλέπουμε το ΔΗΚΟ να επιτίθεται διαρκώς στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αμφισβητώντας τις προθέσεις του.

Η στάση του ΔΗΚΟ δεν εξυπηρετεί κανέναν αυτήν την ώρα. Απαιτείται νηφαλιότητα και υπευθυνότητα, ελπίδα και όχι φόβος. Ουσία και όχι επικοινωνιακή κι ανώφελη πολιτική.