Δημητρίου: Ακούσαμε με θλίψη τον κ. Χριστοδουλίδη να μιλά με γενικότητες και να ψεύδεται

Δημητρίου: Η Κύπρος δεν μπορεί να προχωρήσει στην επόμενη μέρα, έχοντας στην ηγεσία της κάποιον που βασίζεται σε ψεύδη, σε αντιγραμμένα οράματα και σε αντικρουόμενες συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με κομματικούς μηχανισμούς.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου και στο χθεσινό debate όπως και σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του, ήταν σαφέστατος τόσο για τους προκλήσεις που έχει η χώρα ενώπιόν της όσο και προς την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει ο τόπος. Απαιτείται στιβαρή ηγεσία για να ανταπεξέλθουμε σε αυτούς τους κινδύνους. Με πρόγραμμα και ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις.

Την ίδια ώρα ακούσαμε με θλίψη τον κ. Χριστοδουλίδη ακόμη μια φορά να μιλά με γενικότητες αλλά και να ψεύδεται. Να κρύβει την αλήθεια από τον λαό για το τι πραγματικά οδήγησε στην απόφασή του να σταθεί απέναντι από την παράταξή του και να λειτουργεί διασπαστικά.

Η Κύπρος δεν μπορεί να προχωρήσει στην επόμενη μέρα, έχοντας στην ηγεσία της κάποιον που βασίζεται σε ψεύδη, σε αντιγραμμένα οράματα και σε αντικρουόμενες συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με κομματικούς μηχανισμούς.

Η Κύπρος χρειάζεται υπεύθυνη ηγεσία και θα την έχει με τον Αβέρωφ Νεοφύτου.