Δημήτρης Μπάσης: «Αν θα έκανα τραπ τραγούδι; Προφιτερόλ με σαρδέλα θα έτρωγες εσύ; Δεν μου αρέσει

Για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, τη σχέση του με τον πατέρα του αλλά και την τραπ μίλησε στο «Mega Καλημέρα» ο Δημήτρης Μπάσης, που αποκάλυψε και το πραγματικό του όνομα.

«Το 1993 κατέβηκα με ωτοστόπ στην Αθήνα για να με ακούσουν ο Κραουνάκης με την Πρωτοψάλτη. Το όνομά μου είναι Μπίμπασης και το κάναμε Μπάσης, αλλά δεν άρεσε καθόλου στον πατέρα μου, ο οποίος για 4 χρόνια δεν με άκουσε πουθενά, ήρθε για πρώτη φορά όταν ήμουν με την Αλέξιου και τον Νικολόπουλο» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μπάσης.

«Η “απώλεια” του πατέρα μου ήταν το πρώτο μεγάλο χαστούκι στη ζωή μου» αποκάλυψε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Όσο για τους «Ψίθυρους Καρδιάς», ο Δημήτρης Μπάσης λέει: «ήταν μια μεγάλη επιτυχία, αλλά με προσγείωσε απότομα ο Χρήστος Νικολόπουλος».

«Βεβαίως και θα έκανα ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο ή με την Νατάσα Θεοδωρίδου» παραδέχθηκε αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τους trappers! «Αν θα έκανα τραπ τραγούδι; Προφιτερόλ με σαρδέλα θα έτρωγες εσύ; Δεν μου αρέσει αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Δεν την καταλαβαίνω πάντως. Ο στίχος της τραπ μιλάει για βία, έξω από την δική μου κουλτούρα» εξήγησε.

«Εάν ο γιος μου θέλει να γίνει τραγουδιστής, αλλά δεν έχει φωνή, θα τον αποτρέψω αν είναι χάλια, γιατί να ξεφτιλίζεται το παιδί;» είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Μπάσης μιλώντας για τον γιο του και την επιλογή του να ασχοληθεί με τη μουσική.