ΔΗΚΟ: Το έγγραφο που κυκλοφόρησε στον ΟΗΕ αποδεικνύει περίτρανα το ψευδεπίγραφο καλό κλίμα

Με σημερινή ανακοίνωση του ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Δημοκρατικού κόμματος, Γιώργος Γεωργίου αναφέρει τα ακόλουθα:

Το έγγραφο, που κυκλοφόρησε το ψευδοκράτος στην έδρα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στις 29 Ιουλίου και το οποίο αναφέρεται, ανάμεσα σε άλλα, στην ύπαρξη δύο δήθεν «ανεξάρτητων και κυρίαρχων κρατών στην Κύπρο» και αποκαλεί την Κυπριακή Δημοκρατία «από καιρού εκλιπούσα», ακριβώς όπως την αποκάλεσε ο Ερντογάν, αποδεικνύει περίτρανα το ψευδεπίγραφο καλό κλίμα, που η κυβέρνηση και οι ηγεσίες του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ προσπαθούν να μας πείσουν ότι υπάρχει.

Αυτό το έγγραφο δεν κυκλοφόρησε επί της ηγεσίας του Έρογλου, αλλά επί της ηγεσίας του Μουσταφά Ακκιντζί, ο οποίος για κάποιους θα κάνει δήθεν τη διαφορά και ο οποίος προεξόφλησε ότι το περιουσιακό θα λυθεί στην πλειοψηφία του με αποζημιώσεις.

Όπως αποδεικνύεται, διαφορά επί της ουσίας δεν υπάρχει. Οι θέσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, είναι οι διαχρονικές θέσεις της Τουρκίας. Εκτός εάν κάποιοι θεωρούν την κοινωνικοποίηση της κατοχής διαφορετικό και καλό κλίμα.

Με τους χειρισμούς του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, όχι μόνο παραπλανεί το λαό, ότι άλλαξε δήθεν η τουρκική πολιτική, αλλά και ζημιώνει ανεπανόρθωτα την κυπριακή υπόθεση και την Κυπριακή Δημοκρατία, προβαίνοντας σε οδυνηρές υποχωρήσεις, για χάρη αυτού του ανύπαρκτου καλού κλίματος.
.