ΔΗΚΟ: Τα τελευταία χρόνια ζήσαμε στην Κύπρο μια μεγάλη πολιτική απάτη

Νικόλας Παπαδόπουλος: «Ο λαός να στείλει στις 26 Μαΐου μήνυμα για σωστή και διεκδικητική στρατηγική στο Κυπριακό, λύσεις στα προβλήματα της Οικονομίας, σεβασμό στους θεσμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας και ακόμα πιο ισχυρό και διεκδικητικό Δημοκρατικό Κόμμα»

«Αντί υγιούς προεκλογικού διαλόγου, με κατάθεση προτάσεων για την Κύπρο και την Ευρώπη, αυτό που ο κυπριακός λαός παρακολουθεί τις τελευταίες βδομάδες είναι τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να γίνεται μέρος της προεκλογικής προσπάθειας του ΔΗΣΥ να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του, εκφέροντας τοξικό, διχαστικό και προσβλητικό λόγο», είπε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, μιλώντας σε Περιφερειακή Συγκέντρωση του ΔΗΚΟ στο Ακάκι.

«Δυστυχώς, μαζί με τον κ. Αναστασιάδη και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, δημιουργούν τεχνητή πόλωση και ένταση, σε μια προσπάθεια να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους, ενόψει ευρωεκλογών. Οργανώνουν “κοκορομαχίες” επί των ερειπίων της αποτυχημένης πολιτικής στο Κυπριακό, την οποία από κοινού στήριξαν και εφάρμοσαν μέχρι την κατάρρευσή της», πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος και συνέχισε:

«Τα τελευταία χρόνια ζήσαμε στην Κύπρο μια μεγάλη πολιτική απάτη. Ζήσαμε και ζούμε την πολιτική εξαπάτηση, των δήθεν «success story», που πληρώσαμε και πληρώνουμε ακριβά, της απαξίωσης των θεσμών, του εκφοβισμού ανεξάρτητων αξιωματούχων, της ασέβειας προς τη Δικαιοσύνη, της απαξίωσης των ερευνητικών επιτροπών, επειδή τα πορίσματα τους δεν αρέσουν».

Καταλήγοντας ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος κάλεσε το λαό να στείλει στις 26 Μαΐου μήνυμα για σωστή και διεκδικητική στρατηγική στο Κυπριακό, λύσεις στα προβλήματα της Οικονομίας, σεβασμό στους θεσμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας και ακόμα πιο ισχυρό και διεκδικητικό Δημοκρατικό Κόμμα.

«To δίλημμα σε αυτές τις εκλογές είναι αν θα επιβραβεύσουν οι πολίτες την πολιτική κοροϊδία ή τη συνέπεια.»