ΔΗΚΟ: Ο ΥΠΟΙΚ πρέπει να αναλάβει την πολιτική ευθύνη και να παραιτηθεί

Ο Υπουργός Οικονομικών συνεχίζει την εκστρατεία απαξίωσης του πορίσματος για την κατάρρευση του Συνεργατισμού, τονίζει σε γραπ΄τη ανακοίνωση το Δημοκρατικό κόμμα και τον καλεί να υποβάλει την παραίτησή του.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Τη χειρότερη υπηρεσία κατά της πολιτικής σταθερότητας, κατά της αξιοπιστίας της χώρας και κατά του σεβασμού των θεσμών, προσφέρει ο Υπουργός Οικονομικών με τη συνεχιζόμενη εκστρατεία απαξίωσης του πορίσματος για την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

Με συνεντεύξεις που παραχωρεί στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, ο κ. Χάρης Γεωργιάδης, χωρίς καμία τεκμηρίωση συνεχίζει να αμφισβητεί το – πλήρως τεκμηριωμένο – πόρισμα και το χειρότερο, αφήνει υπονοούμενα για ένα από τα μέλη της Επιτροπής.

Έστω και την υστάτη, αν πραγματικά ο κ. Γεωργιάδης θέλει να περισώσει τη χαμένη αξιοπιστία της κυβέρνησης και να διασκεδάσει τις ανησυχίες ότι αυτή η κυβέρνηση αδυνατεί να διαχειριστεί τα σοβαρά προβλήματα που αφορούν το κυπριακό τραπεζικό σύστημα και την οικονομία ολόκληρη, θα πρέπει να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την κατάρρευση του Συνεργατισμού και να υποβάλει την παραίτηση του.