ΔΗΚΟ: Ο ΠτΔ παρουσιάζει την κατάσταση μέσα από την παραπλανητική οπτική κομματικού στελέχους του ΔΗΣΥ

ΔΗΚΟ: Ο ΠτΔ παρουσιάζει την κατάσταση μέσα από την παραπλανητική οπτική κομματικού στελέχους του ΔΗΣΥ

 Δυστυχώς ο κ. Αναστασιάδης  επέλεξε να παρουσιάζει την κατάσταση στην Κύπρο μέσα από την παραπλανητική οπτική κομματικού στελέχους του ΔΗΣΥ, αναφέρει σε γραπτή απάντηση στις δηλώσεις του ΠτΔ, το ΔΗΚΟ.

Η ανακοίνωση:

Μόνο έτσι εξηγείται ότι:

Έχει ξεχάσει το πόρισμα Αρέστη που καταλογίζει βαρύτατες ευθύνες για την κατάρρευση του Συνεργατισμού στον ίδιο και την κυβέρνηση του.

Έχει ξεχάσει το πόρισμα Νικολάτου, σύμφωνα με το οποίο το 51.8% των πολιτογραφήσεων που έγιναν επί διακυβέρνησης του ήταν παράνομες, ενώ παράλληλα σημειώνονται διοικητικές, πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες.

Έχει ξεχάσει τις ευθύνες του για το διεθνή διασυρμό της Κύπρου, λόγω του σκανδάλου των χρυσών διαβατηρίων και της άρνησης του να επιτρέψει την πρόσβαση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας στους φακέλους των πολιτογραφήσεων.

Έχει ξεχάσει την πλήρη αποτυχία του στο Κυπριακό, με την Τουρκία να θέτει επισήμως  θέμα δυο κρατών και την πατρίδα μας να απειλείται με διχοτόμηση.

Έχει ξεχάσει την ανικανότητα της κυβέρνησης του να στηρίξει την κοινωνία και την οικονομία, με τη Κύπρο να είναι η δεύτερη χειρότερη χώρα σε απώλεια εισοδημάτων στην Ευρώπη.

Όλα όσα έχει ξεχάσει ο κ. Αναστασιάδης και η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ, τα θυμάται ο κυπριακός λαός. Και θα δώσει την απάντηση του, αποδοκιμάζοντας αυτούς που μας κυβερνούν, καθώς και την έπαρση και την αλαζονεία τους, στις 30 Μαΐου.