ΔΗΚΟ: Ο Οζερσάι έχει αναγορευθεί ως πρώτο φερέφωνο της τουρκίας

Ο Οζερσάι έχει αναγορευθεί από την Τουρκία, ως το πρώτο και κύριο φερέφωνο των απαράδεκτων θέσεων και αξιώσεων της, αναφορικά με το κυπριακό, τονίζει σε ανακοίνωση το ΔΗΚΟ, για τη συνέντευξη του τούρκου ψευδο-υπεξ:

Το Δημοκρατικό Κόμμα καταδικάζει, απορρίπτει και χαρακτηρίζει ανεπιφύλακτα ως εξωφρενικές και προκλητικές, τις τοποθετήσεις του λεγόμενου «υπουργού εξωτερικών» του κατοχικού ψευδοκράτους στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος», αναφορικά με την άσκηση του κυριαρχικού δικαιώματος της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αποκλειστική Οικονομική της Ζώνη.

Είναι φανερό ότι ο Κουντρέτ Οζερσάι έχει αναγορευθεί από την Τουρκία, ως το πρώτο και κύριο φερέφωνο των απαράδεκτων θέσεων και αξιώσεων της, αναφορικά με το κυπριακό, ενώ ο Μουσταφά Ακκιντζί έχει σαφώς υποβαθμιστεί από την Άγκυρα, εφόσον έχει επιτελέσει πλέον τον ψευδεπίγραφο και παραπλανητικό ρόλο του δήθεν «διαλλακτικού».

Σημειώνεται δε πως οι επαφές με μερίδα της Ελληνοκυπριακής πολιτικής ηγεσίας με τον κ. Οζερσάι, ενισχύουν την εικόνα του ψευδοϋπουργού, ως του κύριου συνομιλητή από την τουρκική πλευρά και παράλληλα εκτρέφουν την προκλητική αδιαλλαξία που επιδεικνύει αυτή την περίοδο.