ΔΗΚΟ: Ο Γιώργος Λιλλήκας στηρίζει τους υβριστές του Τάσσου Παπαδόπουλου

“Οι θέσεις και  γενικότερα η πολιτική που προβάλλει ο κ. Λιλλήκας στο κυπριακό είναι ταυτόσημες με τις θέσεις και την πολιτική του κ. Νίκου Κουτσού και των Νέων Οριζόντων, τις οποίες ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος θεωρούσε απερίσκεπτες, λανθασμένες και επικίνδυνες. Πώς είναι δυνατό ο κ. Λιλλήκας να ισχυρίζεται ότι είναι συνεχιστής της πολιτικής Τάσσου Παπαδόπουλου στο κυπριακό, ενώ στην ουσία είναι πολιτική Νίκου Κουτσού και Νέων Οριζόντων που υιοθετεί και προτείνει;” θέτει το ερώτημα το ΔΗΚΟ, εννοώντας σαφώς ότι ο υποψήφιος πρόεδρος ακολουθεί αμφίδρομη πολιτική. Κρύβεται πίσω από τον Τάσσο Παπαδόπουλο και την ίδια ώρα ταυτίζεται με τους υβριστές του.

«Ο κ. Λιλλήκας παρουσιάζεται ως ο πρώτος τιμητής της μνήμης, του ονόματος και της προσφοράς του αείμνηστου Προέδρου. Πώς είναι δυνατό να έχει ως δεξί του χέρι στην προεκλογική του εκστρατεία άτομο που διακρίθηκε για τα υβριστικά ανέκδοτά του, και όχι μόνο, για τον Τάσσο Παπαδόπουλο και να επιμένει ότι είναι μέγας υπερασπιστής και προστάτης της μνήμης και του ονόματος του αείμνηστου Προέδρου», είναι το δεύτερο ερώτημα του ΔΗΚΟ.

Πρόκειται για πολιτική, συνεχίζει στην ανακοίνωσή του το ΔΗΚΟ, με την οποία ήταν πάντοτε ταυτισμένος και ο κ. Ανδρέας Σ. Αγγελίδης, για τον οποίο ο αείμνηστος Πρόεδρος έλεγε «αν δεν ήμουν εγώ στο ΔΗΚΟ ο Αγγελίδης θα ήταν με τον Κουτσού».