ΔΗΚΟ: Οι χειρισμοί της κυβέρνησης αποδεδειγμένα πλέον μας οδηγούν σε βαθιά ύφεση

«Τη στιγμή που αυξάνονται δραματικά οι άνεργοι η κυβέρνηση περιορίζεται σε επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης και επιμένει στην αδιαφάνεια», τόνισε σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ, Αλέκος Τρυφωνίδης.

Αυτούσια η δήλωση:

Κάθε μέρα που η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ επιμένει πεισματικά να αρνείται τον έλεγχο και να περιορίζεται σε επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης η ύφεση της οικονομίας βαθαίνει, η ανεργία αυξάνεται, η μεσαία τάξη βλέπει το εισόδημα της να μειώνεται και οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις απειλούνται με καταστροφή.

Οι χειρισμοί της κυβέρνησης αποδεδειγμένα πλέον μας οδηγούν σε βαθιά ύφεση. Η Κεντρική Τράπεζα προειδοποιεί ενώ «καμπανάκι κινδύνου» κτυπά και η εκτόξευση της ανεργίας, καθώς οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάϊο, αυξήθηκαν κατά 68.1%, συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ το μόνο που κάνει για τα μεσαία στρώματα είναι να τους αποκλείει από ουσιώδη στήριξη και προσπαθεί επικοινωνιακά να καλύψει λάθη, παραλείψεις και κακούς χειρισμούς που οδηγούν την κυπριακή οικονομία και κατ’ επέκταση την κοινωνία, σε νέες περιπέτειες.