ΔΗΚΟ: Οι κυβερνώντες του ΔΗΣΥ βάζουν τους εαυτούς τους πάνω από κάθε κανόνα χρηστής διοίκησης και δεοντολογίας

Οι κυβερνώντες του ΔΗΣΥ βάζουν τους εαυτούς τους πάνω από κάθε κανόνα χρηστής διοίκησης και δεοντολογίας, τόνισε σε δήλωσή του, ο Χρύσης Παντελίδης, μέλος της γραμματείας του ΔΗΚΟ.

 Όταν τον Δεκέμβριο ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, στριμώχτηκε για το μέγα σκάνδαλο των παράνομων πολιτογραφήσεων, δήλωνε σε συνέντευξή του ότι «δεν συγκυβερνά».

Και όμως, χτες, χέρι- χέρι με τον Υπουργό Εσωτερικών, μοίραζε στην περιοχή Πόλης Χρυσοχούς ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις, που κάνουν τα περιβόητα «τσεκκούθκια» να μοιάζουν με φιλοδώρημα…

Δυστυχώς, 100 μέρες πριν τις εκλογές, ο κυπριακός λαός βιώνει μία ακόμα προσπάθεια του ΔΗΣΥ και του Αβέρωφ Νεοφύτου να εξαπατήσουν τους πολίτες, αυτή τη φορά περιφέροντας τους Υπουργούς της κυβέρνησης σε προεκλογικές εξέδρες, παραβιάζοντας και πάλι κάθε κανόνα δεοντολογίας.

Ο κυπριακός λαός έχει και την ωριμότητα έχει και την εμπειρία να αντιλαμβάνεται ότι οι υπουργοί που έχουν την ευθύνη για τη διαπλοκή, τη διαφθορά, τα σκάνδαλα, τον αυταρχισμό και τα αδιέξοδα των 8 χρόνων διακυβέρνησης ΔΗΣΥ, έχουν πλέον τεθεί στη διάθεση της προεκλογικής εκστρατείας του ΔΗΣΥ και του Αβέρωφ Νεοφύτου, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσουν τους εαυτούς τους.

Για ακόμα μια φορά, οι κυβερνώντες του ΔΗΣΥ, βάζουν τους εαυτούς τους πάνω από κάθε κανόνα χρηστής διοίκησης και δεοντολογίας.

Η κοινωνία ζητά αλλαγή. Και θα την πετύχει, με ένα ισχυρό Δημοκρατικό Κόμμα.