ΔΗΚΟ: Οι κινητοποιήσεις της ΕΤΥΚ επιβεβαιώνουν την αναξιοπιστία της κυβέρνησης

Το ΔΗΚΟ, με γραπτή ανακοίνωση του αναφορικά με τις κινητοποιήσεις των τραπεζοϋπαλλήλων αναφέρει ότι αυτό επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την αναξιοπιστία του Νίκου Αναστασιάδη:

“Οι κινητοποιήσεις των τραπεζοϋπαλλήλων, κατά της κυβερνητικής απόφασης για δήθεν αποζημίωση των κουρεμένων Ταμείων Προνοίας, επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά την αναξιοπιστία της κυβέρνησης Αναστασιάδη και την κοροϊδία που ασκεί σε βάρος του λαού.

Όπως καταγγέλλει το συνδικαλιστικό όργανο των τραπεζοϋπαλλήλων, ΕΤΥΚ, η κυβέρνηση Αναστασιάδη επέλεξε την αδιαφανή και παρασκηνιακή διαβούλευση με την εργοδοτική πλευρά και όχι την εκπλήρωση των «δεσμεύσεων» Αναστασιάδη και την απευθείας ενημέρωση και διαπραγμάτευση με τους εργαζόμενους, αφού αυτοί είναι τα θύματα του κουρέματος.

Επιγραμματικά, ο Νίκος Αναστασιάδης:

• Επέλεξε να συνομιλεί με την εργοδοσία και να αφήνει στο σκοτάδι τους εργαζόμενους.
• Αναμιγνύεται σε ένα θέμα, το οποίο αφορά την εργοδοσία και τους εργαζόμενους.
• Παίρνει ξεκάθαρα το μέρος της εργοδοσίας και κάνει συμφωνίες με αυτήν σε βάρος των εργαζομένων.
• Αθέτησε προκλητικά τις «δεσμεύσεις» του και προσπαθεί με παραπλανητικές, εμβαλωματικές ενέργειες, να υφαρπάξει τη ψήφο των τραπεζοϋπαλλήλων.

Αυτή άλλωστε είναι η προσφιλής τακτική του Νίκου Αναστασιάδη: Να διαβουλεύεται πίσω από κλειστές πόρτες, αφήνοντας στο σκοτάδι τους άμεσα ενδιαφερόμενους, με στόχο να τους παραπλανήσει.

Αυτή η νοοτροπία, της αναξιοπιστίας, της αθέτησης δεσμεύσεων και της κρυψίνοιας, πρέπει να αποδοκιμαστεί.

Ο λαός απαιτεί αλλαγή και την Αλλαγή θα φέρει ο Νικόλας Παπαδόπουλος και οι Δυνάμεις που στηρίζουν την υποψηφιότητα του.”