ΔΗΚΟ κατά Λιλλήκα: Τον διατρέχει άγχος και πανικός…

Η χώρα μας καίγεται και ο κ. Λιλλήκας περί νέου κόμματος τυρβάζει…Αντί να αρθρώσει σύγχρονο πολιτικό λόγο, αφιερώνει τις ομιλίες του για να επιτεθει εναντίον της ηγεσίας του ΔΗΚΟ, αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, που ρίχνει νέο λάδι στη φωτιά της

σύγκρουσης με τον Γιώργο Λιλλήκα.

Χαρακτηρίζοντάς τον υποψήφιο της ΕΔΕΚ, σχολιάζει την ομιλία που εκφώνησε «στη προεκλογική του συγκέντρωση που δήθεν συγκάλεσαν στελέχη και μέλη του ΔΗΚΟ». Τονίζει ότι  παρακάμπτει «τα πολλά και διάφορα που είπε ο κ. Λιλλήκας, που προδίδουν τον πανικό και το άγχος που τον διακατέχουν» και προσθέτει ότι «η  Κεντρική Επιτροπή του ΔΗΚΟ ανέλυσε με υψηλό αίσθημα συλλογικής ευθύνης και καθήκοντος όλα τα δεδομένα και στη συντριπτική της πλειοψηφία (81%) αποφάσισε συνεργασία με τον ΔΗ.ΣΥ με κοινό υποψήφιο τον Νίκο Αναστασιάδη στη βάση ξεκάθαρης πολιτικής συμφωνίας και ξεκάθαρων προγραμματικών συγκλίσεων».

Το ΔΗΚΟ αναφέρει ότι «την απόφαση αυτή στηρίζουν και όλοι σχεδόν οι συνάδελφοι του κ. Λιλλήκα στο Υπουργικό Συμβούλιο του αείμνηστου Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου, καθώς και όλοι σχεδόν οι πρώην Υπουργοί του ΔΗΚΟ».

Ο κ. Λιλλήκας, τονίζεται στην ανακοίνωση, δεν νομιμοποιείται ούτε πολιτικά ούτε ηθικά να προσωποποιεί τους στόχους των πολιτικών του αντιδράσεων και να αμφισβητεί τη συλλογικότητα των αποφάσεων των κομμάτων…εκτός κι αν αποφάσισε, επιτέλους, να επιβεβαιώσει την υπόθεση που εξαρχής κάναμε, ότι, δηλαδή, μοναδικός στόχος της υποψηφιότητάς του δεν ήταν η διεκδίκηση της Προεδρίας της Δημοκρατίας στη βάση ενός πραγματικού και ειλικρινούς προγράμματος διακυβέρνησης, αλλά η εξυπηρέτηση των προσωπικών κομματαρχικών του φιλοδοξιών για την επόμενη μέρα των εκλογών»