ΔΗΚΟ κατά Γ. Λιλλήκα: Προσπαθεί να υποκλέψει την ψήφο των ΔΗΚΟικών

«Η απογοήτευση του κ. Λιλλήκα από την όλο και πιο μαζική απόρριψη της υποψηφιότητας του από τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΔΗΚΟ, τον οδηγεί σε αψυχολόγητες ενέργειες που στερούνται πολιτικής ηθικής και δεοντολογίας».

Την επίθεση εναντίον του υποψηφίου που στηρίζεται από την ΕΔΕΚ, έκανε το ΔΗΚΟ με αφορμή καταχώρηση από το επιτελείο του Γιώργου Λιλλήκα αγγελίας στον Τύπο με την ένδειξη «Πρωτοβουλία Μελών ΔΗΚΟ».

Η ενέργεια του κ. Λιλλήκα χαρακτηρίζεται από το ΔΗΚΟ «πολιτικά αήθης» και καταγγέλλεται ότι «επιχειρεί να υφαρπάσει και να υποκλέψει τη ψήφο των ΔΗΚΟικών με ψευδείς παραστάσεις, προκειμένου να την καπηλευτεί και να τη σφετεριστεί, αποτελεί πράξη που δεν συνάδει με το ήθος και το επίπεδο ενός σύγχρονου υψηλού επιπέδου πολιτικού πολιτισμού που ο ίδιος διατείνεται ότι πρεσβεύει».

Η λεηλάτηση του ΔΗΚΟ από τον κ. Λιλλήκα δεν θα έχει καμία κατάληξη, δηλώνει το κόμμα …«ο κ. Λιλλήκας ματαιοπονεί…τα μέλη και οι ψηφοφόροι του ΔΗΚΟ  έχουν αντιληφθεί πλέον ότι επιδιώκει να πλήξει και ονειρεύεται να λεηλατήσει το Κόμμα τους».

Οι ψηφοφόροι του ΔΗΚΟ, καταλήγει η ανακοίνωση, «θα αποκρούσουν τις μεθοδεύσεις του και θα υπερασπιστούν τη τιμή, την ιστορία και την αξιοπρέπεια του Κόμματος τους».