ΔΗΚΟ και ΑΚΕΛ καταδικάζουν την επίθεση στον Α. Φάντη

Σε ανακοίνωσή του το ΔΗΚΟ καταδικάζει «με αποτροπιασμό την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε ο αριστίνδην υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Ανδρέας Φάντης».

«Αυτού του είδους οι θρασύδειλες και ύπουλες ενέργειες πλήττουν πρώτα απ’ όλα τη δημοκρατία και την ελευθερία και θυμίζουν παρωχημένες εποχές», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Η επίθεση κατά του Ανδρέα Φάντη ακολούθησε τους βανδαλισμούς σε αφίσες του υποψήφιου βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος, Μάριου Παναγιώτου».

Το ΔΗΚΟ προειδοποιεί ότι, «δεν θα ανεχτούμε τραμπουκισμούς από ανεγκέφαλους φανατικούς, που δεν μπορούν να ανεχτούν τη φωνή και τις θέσεις του Δημοκρατικού Κόμματος. Προειδοποιούμε επίσης ότι κανένας δεν πρόκειται να εκφοβίσει το Δημοκρατικό Κόμμα και τον κόσμο του. Κανένας δεν πρόκειται να μας λυγίσει ή να μας σιγήσει».

«Καλούμε την Αστυνομία να πράξει τα δέοντα και να προσάγει τους ένοχους ενώπιον της δικαιοσύνης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ανακοίνωση επίσης εξέδωσε το ΑΚΕΛ όπου αναφέρει: «Το ΑΚΕΛ καταδικάζει την επίθεση σε βάρος του Αντρέα Φάντη. Καλούμε τις διωκτικές αρχές να ενεργήσουν αμέσως για την εξιχνίαση της υπόθεσης και την προσαγωγή των ενόχων στην δικαιοσύνη».

Ο Ανδρέας Φάντης, δέχθηκε ξυλοδαρμό από αγνώστους μέσα στο σπίτι του. Άγνωστοι οι οποίοι προσποιήθηκαν τους ασθενείς του κρύπησαν τη πόρτα και τον ξυλοφόρτωσαν.

Ο κ. Φάντης έχασε τις αισθήσεις του και όταν συνήλθε,  επισκέφτηκε ιδιωτική κλινική όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Κατόπιν  προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία άρχισε ήδη έρευνες.