ΔΗΚΟ: Θλιβερή κατάντια να βρίζουν τους κατόχους αξιογράφων

Για θλιβερή κατάντια του επιτελείου Αναστασιάδη οι οποίοι βρίζουν τους κατόχους αξιογράφων, έκανε λόγο το ΔΗΚΟ σε γραπτή ανακοίνωση του:

Συνεχίζοντας η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η θλιβερή κατάντια του επιτελείου Αναστασιάδη, αναδεικνύεται από τις ύβρεις της Προέδρου της Γυναικείας Οργάνωσης του ΔΗΣΥ και στελέχους του επιτελείου Αναστασιάδη, κατά των κατόχων αξιογράφων, μιας ομάδας συμπολιτών μας που πλήγηκε καίρια από το «κούρεμα» του 2013.

Η Πρόεδρος της ΓΟΔΗΣΥ και στέλεχος του επιτελείου Αναστασιάδη, με ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτήρισε τους κατόχους αξιογράφων ως «παραδόπιστους» και «βλάκες».

Αναμένουμε από τον κ. Αναστασιάδη να απολογηθεί στην ομάδα των συμπολιτών μας για την υβριστική, απαξιωτική, μειωτική και απαράδεκτη συμπεριφορά του στελέχους του επιτελείου του.

Δηλώνουμε στους συμπολίτες μας, που οι κόποι τους καταληστεύθηκαν από τις πολιτικές επιλογές του κ. Αναστασιάδη, ότι εμείς θα παλέψουμε για να δικαιωθούν και να αποκατασταθούν, στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Προειδοποιούμε το λαό ότι αυτή τη συμπεριφορά θα αντιμετωπίσει από τον Νίκο Αναστασιάδη, εάν και εφόσον πάψει να υπάρχει ανάγκη για κούφιες προεκλογικές υποσχέσεις και παροχές.”