ΔΗΚΟ: Ακόμη πιο εκτεθειμένη η κυβέρνηση έναντι της κοινωνίας

Ακόμη πιο εκτεθειμένη η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ έναντι της κοινωνίας, αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση το ΔΗΚΟ για την άρνηση της συμβιβαστικής πρότασης του τέως Γ. Εισαγγελέα.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η άρνηση της κυβέρνησης του ΔΗΣΥ να αποδεχθεί τη συμβιβαστική πρόταση του τέως Γενικού Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη την αφήνει ακόμη περισσότερο εκτεθειμένη έναντι της κοινωνίας.

Ως Δημοκρατικό Κόμμα είχαμε χαιρετίσει και αποδεχθεί από την πρώτη στιγμή, την πρόταση του κ. Κληρίδη σε αντίθεση με την κυβέρνηση του ΔΗΣΥ που αντί να τη συζητήσει και να τοποθετηθεί επι της ουσίας, επέμεινε να ρίχνει λάσπη και να επιτίθεται σε όποιον αντιστέκεται στην επιμονή της για συσκότιση και παρεμπόδιση ελέγχου.

Δυστυχώς αυτή η συμπεριφορά έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ, ουδεμία πρόθεση για κάθαρση έχει, σε αντίθεση με την κοινωνία που την απαιτεί και το ΔΗΚΟ που την προάγει.

Από μόνο του γεγονός ότι αναγκαζόμαστε να παλεύουμε για αυτά που σε μια ευνομούμενη Δημοκρατία θα έπρεπε να ήταν αυτονόητα, όπως ο έλεγχος της κρατικής εξουσίας, η διασφάλιση της διαφάνειας και η κάθαρση, είναι ενδεικτικό της κατάντιας στην οποία η διακυβέρνηση Αναστασιάδη/ΔΗΣΥ έχει οδηγήσει τη χώρα.