ΔΗΚΟ: Άνοιξαν οι κάλπες

Άρχισε η εκλογική διαδικασία για τη  Β` Φάσης του Εκλογικού Συνεδρίου στο ΔΗΚΟ για τα υπόλοιπα εκλελεγμένα αξιώματα της ανώτερης ηγεσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΚΟ Χριστιάνας Ερωτοκρίτου, τα μέλη του κόμματος, στο σύνολό τους 38.792, εκλέγουν σήμερα Αναπληρωτή Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, Γενικό Γραμματέα, Οργανωτικό Γραμματέα, τα 15 αιρετά μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής καθώς και τους Προέδρους και τα μέλη των Επαρχιακών Επιτροπών.

Εκλογικά κέντρα θα λειτουργήσουν σε όλες τις επαρχίες. Στη Λευκωσία οι εκλογές θα διεξάγονται στο ξενοδοχείο Χίλτον Παρκ, στη Λεμεσό στην αίθουσα «Μιλλένιουμ», στη Λάρνακα στο Ευριβιάδειο Γυμνάσιο, στην Πάφο στην Αίθουσα «Μέλανος» και για την Αμμόχωστο στο Λύκειο Λειβαδιών, στη Λάρνακα.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος θα ασκήσει το δικαίωμα ψήφου του στο Χίλτον Παρκ, στις 09.45.

Οι κάλπες ανοίγουν στις 09.00 και κλείνουν στις 18.00.

Σημειώνεται ότι τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου διεκδικούν οι Γιάννης Ιωάννου, Μάρκος Κυπριανού, Γιώργος Κωνσταντίνου, Κώστας Μαυρίδης και Αντιγόνη Παπαδοπούλου.

Υποψήφιοι για τη θέση του Αντιπροέδρου είναι οι Ιωάννης Αρμεύτης, Σάββας Βέργας, Κωνταντίνος Παναγή και Χρίστος Πατσαλίδης.

Για τη θέση του Γενικού Γραμματέα έχουν θέσει την υποψηφιότητά τους οι Θέμης Θεμιστοκλέους, Στέλιος Ιερωνυμίδης, Μαρίνος Μουσιούττας και Νέστορας Νέστορος.

Τη θέση του Οργανωτικού Γραμματέα διεκδικούν οι Φύτος Κωνσταντίνου και Αβραάμ Σολωμού.

Συνολικά 52 υποψήφιοι διεκδικούν μια θέση στο 15μελές Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ, ενώ υπάρχουν 270 υποψήφιοι για την Κεντρική Επιτροπή παγκύπρια.