“Δεσποτικό” κουκούλωμα για Χριστόδουλο;

Πριν από 3 μήνες, όλα τα ΜΜΕ με πρωτοστάτη την εφημερίδα “Πολίτης” πληροφορούσαν το κυπριακό λαό για την “ύποπτη” διαδρομή ενός εκατομμυρίου ευρώ το οποίο εισπράχθηκε από την εταιρεία Α.C. Christodoulou consultants Ltd η οποία ανήκει  στη κόρη του πρώην υφυπουργού παρά τω προέδρω μετά το πραξικόπημα του 1974, προεδρεύοντας του Γλαύκου Κληρίδη και κατόπιν υπουργού εσωτερικών και μετέπειτα διοικητή  της κεντρικής τράπεζας,  Χριστόδουλου Χριστοδούλου..

Το ένα εκατομμύριο μπήκε στο λογαριασμό του  2 μήνες μετά τη λήξη της θητείας του ως διοικητή της κεντρικής τράπεζας…

Εδώ και 3 μήνες γίνεται ποινική ανάκριση για την ύποπτη διαδρομή του ενός εκατομμυρίου  ευρώ και την υπόθεση διερευνά  το ΤΑΕ και η ΜΟΚΑΣ με τη καθοδήγηση του γενικού εισαγγελέα.

Εδώ και λίγες εβδομάδες όμως έχει σταματήσει η ενημέρωση προς τα ΜΜΕ για το πιο πάνω θέμα.

Η Λαιμητόμος.com, ερευνώντας το θέμα έμαθε ότι κάποιο “δεσποτικό” χέρι θέλει να κουκουλώσει την όλη υπόθεση. Άλλη πληροφορία που έχουμε όμως, αναφέρει   ότι ο πρόεδρος δεν έχει ιδέα για το τι προσπαθούν να κάνουν με το “Δεσποτικό” κουκούλωμα….

Η υπόσχεση και ο όρκος που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης είναι ξεκάθαρη :“Όλοι οι ένοχοι θα καθήσουν στο σκαμνί της δικαιοσύνης”…

Γι αυτό ας μείνει καλύτερα  να “αγιάσει” το “δεσποτικό” χέρι και ας αφήσει τα κουκουλώματα….