“Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα σύγκλισης με μνημονιακά κόμματα μετεκλογικά”

Την ανάγκη δημιουργίας ενός εθνικού μετώπου για την επανάκτηση της κυριαρχίας της χώρας και την επαναλειτουργία της δημοκρατίας, επισήμανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος διατύπωσε τη θέση του κόμματος του για καταγγελία των Μνημονίων και διαγραφή του «επαχθούς χρέους».

«Ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος μοιράζουν ό,τι έχει απομείνει από τη σάρκα της Ελλάδας, είναι συνέταιροι στην καταστροφή της χώρας και μαζί γονατίζουν μπροστά στην κ. Μέρκελ και τον κ. Σόϊμπλε», τόνισε ο κ. Καμμένος, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 78η ΔΕΘ.

«Η ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή δεν έχει καμιά σχέση με την ΝΔ του κ. Σαμαρά και το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου δεν έχει καμιά σχέση με τον ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου, όπως δεν είχε και με το ΠΑΣΟΚ του κ. Σημίτη. Ο σοσιαλιστής Βενιζέλος και ο φιλελεύθερος Σαμαράς συγκυβερνούν και γεννούν Παπουτσή», είπε.

Για τον πρωθυπουργό εξέφρασε τον φόβο ότι μπορεί και να «συνδιαλέγεται» για το όνομα των Σκοπίων και τον κάλεσε να του απαντήσει σχετικά σε ερωτήσεις που κατέθεσε στη Βουλή.

Επίσης, κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά για «φασισμό» απέναντι στους βουλευτές της ΝΔ, όταν, όπως είπε, δεν τους επιτρέπει να ψηφίζουν κατά συνείδηση.