Δεν θα παίξει στο «Κλουβί με τις τρελές» η Βίκυ Κάβουρα γιατί είναι μικρός ο ρόλος

Ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με τη συμμετοχή της Βίκυς Κάβουρα στη θεατρική παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές». Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, που είναι ο παραγωγός της παράστασης, μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και αποκάλυψε το παρασκήνιο και το λόγο που δεν προχώρησε η συνεργασία του με τη Βίκυ Κάβουρα.

«Η Βίκυ Κάβουρα μου ζήτησε να μην παίξουν οι δηλώσεις γιατί δεν είχε ακόμα διαβάσει το κείμενο και ήθελε να σιγουρευτεί ότι της ταιριάζει ο ρόλος. Παρ’ όλα αυτά, εγώ το κείμενο της το είχα στείλει μία εβδομάδα πριν στο μέιλ της. Δεν το είδε, δεν το διάβασε, δεν έχει σημασία. Είπα και συμφώνησε και η ίδια και το λήξαμε πολύ φιλικά όλο αυτό στο τηλέφωνο ότι δεν μας αξίζει να ξεκινήσουμε έτσι τη συνεργασία μας. Ο λόγος δεν ήταν το οικονομικό. Είχαμε συμφωνήσει και ήταν ευχαριστημένη με το οικονομικό. Μας είπε ότι ήταν κάπως μικρός ο ρόλος σε σχέση με αυτό που θα περίμενε».

Όσο για τον Λάκη Γαβαλά που θα τον δούμε στο «Κλουβί με τις τρελές», ανέφερε: «Ο Λάκης Γαβαλάς ήθελε πολύ να κάνει θέατρο και αυτό επιβεβαιώνεται και στις πρόβες γιατί έχει ξεκινήσει αποκλειστικά μόνος του πρόβες πριν μπει με το θίασο. Είναι εξαιρετικός, δεν το περιμένει κανείς σας αυτό που θα γίνει με τον Λάκη Γαβαλά φέτος».

https://www.youtube.com/watch?v=8EZx3nHYlZY&feature=emb_title