Δεν ενέκρινε τα νομοσχέδια η προηγούμενη κυβέρνηση λέει ο Λουκαϊδης

«Θωρούμε απαράδεκτη τη στάση των στελεχών του ΔΗΣΥ, αφού την ώρα που η Κύπρος διέρχεται τραγικές στιγμές, αυτοί συνεχίζουν να κάνουν μικροπολιτική και να καθοδηγούνται από σκοπιμότητες» δήλωσε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαίδης.

Τα  στελέχη του ΔΗΣΥ περιφέρονται τις τελευταίες ώρες στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ, επιχειρώντας να παρουσιάσουν το νομοσχέδιο  που εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο της Κυβέρνησης Αναστασιάδη για εξυγίανση της Λαϊκής Τράπεζας ως νομοσχέδιο που είχε εγκριθεί από τη προηγούμενη κυβέρνηση, ανέφερε και συνέχισε ότι  «η  στάση του Συναγερμού είναι διπλά καταδικαστέα αφού τα στελέχη του διαστρεβλώνουν βάναυσα την αλήθεια, επιχειρώντας  να μετατοπίσουν στους ώμους άλλων, τις ασήκωτες ευθύνες του κύριου Αναστασιάδη αναφορικά  με τις καταστροφικές εξελίξεις  που επέφερε η απόφαση  του Eurogroup».

«Η αλήθεια είναι ότι τα νομοσχέδια που έχει ενώπιον της η Επιτροπή Οικονομικών εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο της κυβέρνησης Αναστασιάδη. Νομοσχέδια για τα οποία υπεραμύνθηκε σθεναρά ενώπιον της Επιτροπής ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης».