Δεν γίνεται κάποιοι να το παίζουν σε “διπλό ταμπλό”

Κατά τη  προεκλογική περίοδο, σχεδόν όλοι οι Υπουργοί, βγήκαν στη πρώτη γραμμή προβάλλοντας το έργο που είχαν επιτελέσει στα Υπουργεία τους και φυσικά πρόβαλαν και το όλο έργο επί διακυβέρνησης Αναστασιάδη στηρίζοντας έτσι την επανεκλογή του.

Το κύριο ερώτημά μας είναι τι έκαναν οι συνεργάτες των Υπουργών; Δηλαδή οι διορισμένοι σύμβουλοι τους;

Κάποιοι δούλεψαν και υπερασπίστηκαν το έργο των Υπουργών τους. Κάποιοι άλλοι όμως έμειναν αμέτοχοι γιατί ίσως νόμιζαν ότι δεν  θα επανεκλεγεί ο Αναστασιάδης.

Ασχολήθηκαν διαδικτυακά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με διάφορα άλλα ουδέτερα και ανούσια θέματα  και κάποιες “σπόντες”….

Δεν ήταν ντροπή να προβάλουν το έργο των Υπουργών που τους εμπιστεύθηκαν μία θέση. Άλλωστε κάποιοι διορίστηκαν και το γνωρίζουν πολύ καλά, ότι η δουλειά τους είναι να προβάλλουν το έργο του Υπουργού που τους εμπιστεύθηκε μία καλοπληρωμένη θέση.

Γι αυτό ας το ξανασκεφτούν  αυτή τη φορά οι Υπουργοί για το ποιους θα διορίσουν συνεργάτες τους και ποιους πραγματικά θα εμπιστευθούν, γιατί θα έρθει κάποια στιγμή που θα αναγκαστούν κάποιοι να “κράξουν” όλους αυτούς τους διορισμένους συμφεροντολόγους  που το παίζουν σε “διπλό ταμπλό”….