Δεν βγαίνουν τα …κουκιά για Μαλά, μονόδρομος η νίκη Αναστασιάδη

Όσο και να μετρούν δυσκολεύονται να βρουν τους ψηφοφόρους εκείνους που θα στηρίξουν τον Σταύρο Μαλά την ερχόμενη Κυριακή, κατά τον δεύτερο γύρο των εκλογών. Ο λόγος για τον «στρατηγό» της υποψηφιότητας του Σταύρο Μαλά και τους συνεργάτες του, που δεν μπορούν όσο και να θέλουν να υπολογίσουν και να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσοστό των ψηφοφόρων που με την ψήφο τους θα δώσουν την πολυπόθητη δυναμική στον μοναδικό αντίπαλο του Νίκου  Αναστασιάδη.

Η κατάσταση έχει δυσκολέψει ιδιαίτερα και το αδιέξοδο άρχισε να γίνεται αντιληπτό στο επιτελείο του Στ. Μαλά, όταν ολοκληρώθηκε και η καταμέτρηση των αποτελεσμάτων. Εκεί, λοιπόν, φάνηκε, πως από τη «δεξαμενή» των 110,000 ψηφοφόρων του Γιώργου Λιλλήκα, δεν περισσεύουν και πολύ ψήφοι για τον Στ. Μαλά. Μαθηματικά αλλά και στατιστικά, κατάλαβαν, ότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του Γ.Λιλλήκα θα προτιμήσει τελικά τον Ν. Αναστασιάδη. Και αυτό γιατί η συγκεκριμένη κατηγορία των ψηφοφόρων ανήκει στο σύνολό της, στο δεξιό, ακροδεξιό και κεντροδεξιό χώρο. Εξαρχής, λοιπόν, καθίσταται σαφές ότι είναι δύσκολο να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Στ. Μαλά. Οι μόνοι που ίσως τον προτιμήσουν είναι οι συντοπίτες του από το χωριό Παναγιά και ίσως και κάποιοι σοσιαλιστές.

Εύλογη λοιπόν η απορία μας; Από θα αντλήσει τις ψήφους ο «στρατηγός» της υποψηφιότητας Μαλά, Νίκος Κατσουρίδης;

Τα… κουκιά δεν βγαίνουν με τίποτα και η εκλογή του Νίκου Αναστασιάδη και μάλιστα με ποσοστό ιδιαίτερα υψηλό είναι, όπως όλα δείχνουν, μονόδρομος…