Δεν έχει σχέση με την υπόθεση χρηματισμού η παραίτηση του Αντ. της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης

Ο πρώην Αντιπρόεδρος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, Ξενοφών Χαραλάμπους, εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση όπου αναφέρει ότι η παραίτησή του από τη θέση αντιπροέδρου της αρχής, δεν είχε σχέση με τα γεγονότα που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας και αφορούν χρηματισμό από καναλάρχη.

Η παραίτηση γίνεται για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους συμπληρώνει ο κ. Χαραλάμπους.

Διαβάστε αυτούσια την επιστολή:

«Ενόψει των πρόσφατων δημοσιευμάτων που αφορούν την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου και του γεγονότος ότι σήμερα έγινε διορισμός δύο νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής, προσωπικά νιώθω την ανάγκη όπως προβώ στην παρούσα ανακοίνωση.

Για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, στις 07 Ιανουαρίου 2019, υπέβαλα την παραίτηση μου από την θέση του Αντιπροέδρου της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου.

Η παραίτηση μου σε καμία περίπτωση δεν είχε σχέση με τα γεγονότα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και τα οποία εν πάση περιπτώσει δεν αφορούν το πρόσωπο μου.

Τέλος,  δράττομαι της ευκαιρίας, να ευχαριστήσω τόσο το Υπουργικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που με εμπιστεύτηκαν να υπηρετήσω από την θέση του Αντιπροέδρου της Αρχής, όσο και τους συναδέλφους μου στην Αρχή, για τη συνεργασία που είχαμε κατά την διάρκεια της θητείας μου.

Μετά τιμής,
Ξενοφών Χαραλάμπους
Πρώην Αντιπρόεδρος Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου»