Δενδροφύτευση σε Λάρνακα και Λευκωσία διοργανώνουν οι Οικολόγοι

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και η Νεολαία Οικολόγων διοργανώνουν δενδροφύτευση για αύριο Κυριακή στην επαρχία Λάρνακας και Λευκωσίας.

Οι δεντροφυτεύσεις θα γίνουν ως εξής:

· Κυριακή 10 Μαρτίου 2013:
Επαρχία: Λάρνακας
Τοποθεσία: Άγιος Θεόδωρος
Σε συνεργασία με Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας
Συμμετέχουν:
– Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ορεινής Λάρνακας
– Πολιτιστικός Όμιλος Κοφίνου
– Λαογραφικός Όμιλος Αγ. Θεοδώρου
Δέντρα: 100
Ώρα: 10:00π.μ.

· Κυριακή 10 Μαρτίου 2013:
Επαρχία: Λευκωσίας
Κοινότητα: Σπήλια-Κούρδαλι
Τοποθεσία: Κουκος και Κεντρικό δρόμο χωριού στο Κούρδαλι
Δέντρα: 50
Ώρα: 11:30π.μ.

Ως Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών πιστεύουμε πως η ανεργία δεν αντιμετωπίζεται με εξαγγελίες για μεγάλα έργα και με απαισιόδοξα στατιστικά. Με μικρά έργα και με συστηματική προσπάθεια, οι νέοι άνθρωποι πρέπει να παραμείνουν μέσα στην αγορά εργασίας. Ως πρώτη ενέργεια πρέπει να δοθεί η ευκαιρία να ξεφύγουν από το βούρκο της πολυθρόνας. Η πρωτοβουλία των Οικολόγων ας γίνει παράδειγμα προς μίμηση.

Στη δεντροφύτευση στα Βρέτσια το Σάββατο 9 Μαρτίου θα παραστεί και θα προβεί σε δηλώσεις ο Βουλευτής του Κινήματος κ. Γιώργος Περδίκης.

Στη δεντροφύτευση στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας την Κυριακή 10 Μαρτίου θα παραστεί και θα προβεί σε δηλώσεις η Επίτροπος Περιβάλλοντος κα. Ιωάννα Παναγιώτου.

Στη δεντροφύτευση στα Σπήλια – Κούρδαλι στη Λευκωσία την Κυριακή 10 Μαρτίου θα παραστεί και θα προβεί σε δηλώσεις ο Βουλευτής του Κινήματος κ. Γιώργος Περδίκης.

Χορηγοί της δεντροφύτευσης στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας είναι η εταιρεία Gea Composting Ltd και το Φυτώριο Νίκος Γ. Μωυσή.

ΚΙΝΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΣΤΩΝ
ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ