Δεκάδες τα μηνύματα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για τον άδικο χαμό του 18χρονου

Συνεχίζουν και σήμερα τα μηνύματα από φίλους και γνωστούς του αδικοχαμένου 18χρονου εθνοφρουρού. Μηνύματα αγάπης, μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένεια του αλλά και μηνύματα αγανάκτησης για την τραγική εξέλιξη που είχε το αίτημα του άτυχου Ξ.Ν. για άδεια εξόδου….

Ο 18χρονος στρατιώτης από τη Ζωοπηγή Λεμεσού μετά από την εκπαίδευση 6 εβδομάδων που είχε κάνει ζήτησε από το διοικητή του τη Παρασκευή διανυκτέρευση γιατί δεν άντεχε άλλο. Τους είχε προειδοποιήσει μάλιστα ότι αν δεν του έδιναν θα αυτοκτονούσε.

Δυστυχώς όμως δεν εισακούστηκε και αντί της διανυκτέρευσης τον εστειλαν στη σκοπιά από τις 02:00 μέχρι της 04:00…. Ο νεαρός δεν άντεξε και έθεσε τέρμα στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Από χθες πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτηματικά που πλανιώνται, όχι μόνο από τους συγγενείς του αδικοχαμένου νέου αλλά και από τους φίλους του και από απλό κόσμο. Γιατί δεν δόθηκε άραγε άδεια στο νεαρό Ξ.Ν; Πολλοί φαίνεται ανέφεραν ότι τους έλεγε να μην το ξαναβάλουν στη σκοπιά από τις 2 μέχρι της 4πμ γιατί δεν άντεχε και ότι αυτό γινόταν καθημερινά….

Πάντως τα μηνύματα των φίλων του λένε ξεκάθαρα: “Μακάρι αυτοί που φταίνε να πληρώνουν για μια ζωή”…. “Ήσουν το καλύτερο παιδί”, “δεν έζησες” , “δεν χάρηκες”…..

Εμείς λέμε κουράγιο και συλληπητήρια στην οικογένεια του και ευχόμαστε αυτή τη φορά να μπει ένα τέλος σε όλες τις αδικίες και αν υπάρχουν ένοχοι να πληρώσουν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά…..