Δείτε τον Τομ Χανκς στα 18 του…. αγνώριστος! (Photo)

Ο Τομ Χανκς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του από το παρελθόν -συγκεκριμένα από το 1974.

Ο Τομ Χανκς είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του -ένας από τους λίγους που έχει κερδίσει Όσκαρ σε δύο συνεχόμενες βραβεύσεις, το 1994 για το Philadelphia και το 1995 για το Forrest Gump. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο σινεφίλ κοινό, ενώ ο ίδιος εκφράζει σε κάθε ευκαιρία την αγάπη του για την Ελλάδα, καθώς η σύζυγός του έχει ελληνικές ρίζες και πριν από λίγο καιρό πολιτογραφήθηκε Έλληνας.

Ο διάσημος ηθοποιός λοιπόν, με αφορμή τη μέρα αποφοίτησης του λυκείου Skyline High School στο Όκλαντ, όπου φοίτησε και ο ίδιος, ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία από τη χρονιά που εκείνος τελείωσε το σχολείο.

Στην πρόσφατη ανάρτησή του τον βλέπουμε 46 χρόνια πριν, το 1974, να ποζάρει με τη χαρακτηριστική κόμμωση της εποχής και φαβορίτες, φορώντας κοστούμι με παπιγιόν. Υποθέτουμε από το outfit ότι το throwback είναι από τον χορό αποφοίτησης.

 

View this post on Instagram

 

Big Day for Skyline High School in Oakland, CA! Glad to be a part of it! Hanx, ‘74.

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on