Δείτε τον Ριτζ Φόρεστερ από το «Τόλμη και Γοητεία» στα 67 του! Θα εκπλαγείτε..! (Photos)

Ο Ριτζ Φόρεστερ, κατά κόσμο Ρον Μος, ήταν από τους πρωταγωνιστές της επικής σαπουνόπερας «Τόλμη και Γοητεία» που καθήλωνε κάθε μεσημέρι -από το 1987- το ελληνικό κοινό. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής για τις γωνίες του προσώπου καθώς και το διεισδυτικό του βλέμμα. Γέννημα θρέμα των Φόρεστερ, ήταν ο άνθρωπος που έκανε κουμάντο στον οίκο μόδας και ο πιο περιζήτητος γαμπρός.

Πολλά χρόνια μετά και μια καριέρα που μετράει αρκετούς ρόλους και πολλή μουσική, ο Ρον Μος εμφανίστηκε στη Βενετία με τη σύζυγό του Ντέβιν ΝτεΒάσκες προκειμένου να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της ταινίας «Waiting for the Barbarians». Σχεδόν αγέραστος με μαύρα μαλλιά (ήταν πιο γκρίζα πριν από 2 χρόνια), μπλε κοστούμι και μαύρα γυαλιά, ο Ριτζ φαίνεται ότι έχει ακόμη την κατάσταση στα χέρια του όπως την δεκαετία του 90 στον οίκο μόδας.

Στην προσωπική του ζωή ο Ρον Μος έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει δύο κόρες. Με τη Ντέβιν ΝτεΒάσκες που είναι η δεύτερη σύζυγός του είχαν φτιάξει στο παρελθόν μια καυτερή σάλτσα και έδωσαν μέρος των εσόδωνστους πληγέντες του τυφώνα Κατρίνα για την ανακούφιση των κατοίκων της Νέας Ορλεάνης.

Δείτε τους μαζί στη Βενετία