Δείτε την Εύα Λάσκαρη να μιλάει για την εγκυμοσύνη της..!! (photo)

Δύο χρόνια μετά το γάμο της με τον DJ Ντίνο Τσιώρη, η Εύα Λάσκαρη είναι έτοιμη να μεγαλώσει την οικογένειά της, καθώς σε δύο μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το αγοράκι της. Το μοντέλο και ηθοποιός φωτογραφήθηκε στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της για το περιοδικό People και μίλησε για τον ερχομό του μικρού της πρίγκιπα.

Διαβάστε μέρος της συνέντευξής της:

Προσπαθούσατε πολύ για να έρθει στη ζωή σας το παιδί;
Από την ημέρα που παντρευτήκαμε. Κάναμε έρωτα ελεύθερα και δεν ερχόταν. Αδιαθετούσα κάθε μήνα και φοβόμουν μήπως είχα κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούσα να κάνω παιδιά. Είχα αρχίσει να αγχώνομαι. Τελικά ήταν λόγω κούρασης και στρες. Μετά το γάμο μας, ο Ντίνος έκανε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, δούλευε πάρα πολλές ώρες, είχε κι εκείνος άγχος. Πριν από μερικούς μήνες, πήγαμε ταξίδι του μέλιτος στην Αμερική, χαλαρώσαμε κι έμεινα έγκυος.

Πώς έμαθες ότι είσαι έγκυος;
Γύριζα από την Αμερική και περίμενα να αδιαθετήσω, γιατί είχα πάντα σταθερό κύκλο. Σκέφτηκα μήπως, λόγω του ταξιδιού, άλλαξε το ρολόι μου. Οι μέρες, όμως, περνούσαν και ο Ντίνος μού έβαζε ιδέες μήπως είμαι έγκυος. Πήραμε το τεστ, το έκανα και δεν το πίστευα! Έλεγα στην κοπέλα στο φαρμακείο: «Είναι σωστό; Είμαι έγκυος;».

Έχεις φανταστεί τη ζωή σου με το παιδί;
Από μικρή ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά και μάλιστα νωρίς. Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, χάρηκα πάρα πολύ, γιατί με το συγκεκριμένο άνθρωπο είμαι πολύ ερωτευμένη. Νομίζω πως όλο αυτό που θα γίνεται στο σπίτι με τη φροντίδα του μωρού θα μου είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Θέλω να το απολαύσω.ev

Πότε περιμένεις να γεννήσεις;
Μου έχουν δώσει ημερομηνία την 1η Ιανουαρίου, δύο εβδομάδες αφού μπω στον ένατο. Λες να είναι το πρώτο παιδί της χρονιάς;

Έχετε καταλήξει στο όνομα;
Θέλουμε ένα ουδέτερο όνομα. Δεν θέλουμε να μπλέξουμε με τις οικογένειες, για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος. Προς το παρόν, μας αρέσει το «Μάξιμος».

Τατουάζ με το όνομα του παιδιού θα χτυπήσεις;
Φάτσα ολόκληρη! Προς το παρόν, έχω «χτυπήσει» το όνομα του άντρα μου, ενώ έχω γράψει για τη μέρα που γνωριστήκαμε μια φράση στα αγγλικά, η οποία λέει: «Για να γίνει κάτι τέλειο, πρέπει να είναι η κατάλληλη στιγμή, η κατάλληλη μέρα. Το σωστό timing».