Δείτε πώς είναι σήμερα το κορίτσι από το βιντεοκλίπ «Last Christmas» (Video-Photos)

Κυκλοφόρησε πριν από 32 ολόκληρα χρόνια, στις 10 Δεκεμβρίου του 1984, αλλά αυτό δεν το εμποδίζει να βρίσκεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή στα… ραδιοφωνάκια μας.

Για το τραγούδι «Last Christmas» των Wham! ο λόγος, το πιο εμπορικό single όλων των εποχών στη Αγγλία, που δεν βρέθηκε όμως ποτέ στην κορυφή. Ακόμα και τη χρονιά που εκδόθηκε, σκαρφάλωσε στο Νο 2 κι ας παρέμεινε για 13 βδομάδες στη λίστα των πιο εμπορικών τραγουδιών.

Το βιντεοκλίπ που συνόδευε το τραγούδι έδειχνε τα μέλη των Wham!, George Michael και Andrew Ridgeley, να παίρνουν τις συντρόφους τους και να πηγαίνουν διακοπές σε ένα χειμερινό καταφύγιο, για σκι. Τις εντυπώσεις έκλεβε μια πανέμορφη νεαρή κοπέλα, με μαύρα σγουρά μαλλιά και υπέροχο χαμόγελο, για την οποία ο George Michael τραγουδούσε πόσο υπέροχα είχε περάσει τα… last Christmas με εκείνη, αλλά στη συνέχεια τον παράτησε.

Η κοπέλα, ονόματι Kathy Hill, ήταν μοντέλο εκείνη την εποχή, προκαλώντας τον θαυμασμό χιλιάδων αντρών παγκοσμίως για την ομορφιά της και το σεξαπίλ της. Σήμερα, η Kathy Hill συνεχίζει να δουλεύει στη βιομηχανία της μόδας και έχει αποτελέσει το πρόσωπο για μια σειρά από διαφημιστικές εκστρατείες μεγάλων εταιρειών.

Οπως μπορείτε να διαπιστώσετε, η 50άρα πια Kathy διατηρεί τη γοητεία της, όπως και τα σγουρά μαλλιά της – μόνο το χρώμα έχει αλλάξει.