Δείτε πως είναι σήμερα η πριγκίπισσα Ζήνα, η πολεμίστρια

Έγινε παγκοσμίως γνωστή για τον ρόλο της ως Ζίνα, η πριγκίπισσα πολεμίστρια, που προβαλλόταν από τον Σεπτέμβριο του 1995 και διήρκεσε έως τον Ιούνιο του 2001, ενώ στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε η προβολή της σειράς το 2003.

Έκτοτε ακολούθησαν πολλές επαναλήψεις και έμεινε έτσι ανεξίτηλα χαραγμένη στο μυαλό των Ελλήνων τηλεθεατών ως η δυναμική μελαχρινή δίμετρη πολεμίστρια

Η Νεοζηλανδή ηθοποιός και τραγουδίστρια, υποδυόταν μια δυνατή και όμορφη πολεμίστρια που υπερασπιζόταν τον απλό λαό και ταξίδευε στον αρχαίο κόσμο μαζί με την αχώριστη σύντροφό της Γαβριέλλα, προσπαθώντας να διορθώσει το κακό που έπραξε στο παρελθόν και να βρει την λύτρωση.

Αγνώριστη η «Ζήνα»

Η Ζήνα αγαπήθηκε ιδιαίτερα, μιας και η υπόθεση της σειράς εκτυλίσσεται κυρίως στην αρχαία Ελλάδα και στην Ιταλία (αλλά και σε άλλους αρχαίους τόπους), προσαρμόζοντας την ελληνική και ρωμαϊκή μυθολογία στις ανάγκες της, καθώς επίσης και τις μυθολογίες άλλων αρχαίων πολιτισμών, όπως της Κίνας και των Ινδιών. Η σειρά παίχτηκε μάλιστα και πολλές φορές σε επανάληψη.

Η μελαχρινή πρωταγωνίστρια, Λούσι Λόουλες είχε ξεχωρίσει για την εντυπωσιακή της εμφάνιση και το καλογυμνασμένο της σώμα. Σήμερα, 18 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, η 51χρονη «Ζήνα» έχει αλλάξει αρκετά.

Έχει βάψει ξανθά τα μαλλιά της, ενώ έχει πάρει κάποια περιττά κιλά και δύσκολα κάποιος θα την αναγνωρίσει, παραμένει όμως το ίδιο γοητευτική.