Δασκάλα εκδικήθηκε τη διευθύντρια του σχολείου με έναν αηδιαστικό τρόπο

Έναν αηδιαστικό τρόπο για να εκδικηθεί τη διευθύντρια του δημοτικού σχολείου της Φλόριντα στο οποίο εργάζεται βρήκε μια αναπληρώτρια δασκάλα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό WWSB, η 42χρονη Heather Carpenter έκανε σαμποτάζ στο πάρτι που είχε διοργανώσει η διευθύντρια του σχολείου Phillippi Shores για να γιορτάσει τα γενέθλια της 6χρονης κόρης της, γεμίζοντας τον τόπο με ανθρώπινα περιττώματα!

Στην κατάθεσή της στους αξιωματικούς, η διευθύντρια του δημοτικού ανέφερε πως βρίσκεται σε διαμάχη με μια αναπληρώτρια δασκάλα, η οποία κάνει μάθημα στην κόρη της. Οι αξιωματικοί επισκέφθηκαν το σπίτι της 42χρονης Heather Carpenter, η οποία ομολόγησε την πράξη της. Είπε πως ήταν εξαγριωμένη σχετικά με το πώς το σχολείο χειρίστηκε μια καταγγελία που υπέβαλε και για το λόγο αυτό ήθελε να εκδικηθεί τη διευθύντρια.

Έτσι, λοιπόν, νωρίς το πρωί της 1ης Δεκεμβρίου πήγε στο Άρφερ Παρκ της Σεϊρασότα όπου θα γινόταν το πάρτι, φόρεσε τη μάσκα και τα γάντια της και γέμισε τον τόπο με ανθρώπινα περιττώματα.

Η Carpenter συνελήφθη στις 7 Δεκεμβρίου και είναι ύποπτη για φθορά ξένης περιουσίας. Αφέθηκε ελεύθερη την επόμενη μέρα καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 2.500 δολαρίων.