Δίπλαρος: Επίσκεψη στις κοινότητες που επηρεάζονται θετικά από την απόφαση της κυβέρνησής μας και της συμφωνίας με τις βρετανικές βάσεις

Δήλωση Βουλευτή και Αντιπροέδρου κ. Ευθύμιου Δίπλαρου για συμφωνία για βρετανικές βάσεις

Μετά από σχετική απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού, κλιμάκια του κόμματος επισκέπτονται τις περιοχές που επηρεάζονται θετικά από τη συμφωνία για μη στρατιωτική ανάπτυξη στην οποία έφτασε η κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας με την αντίστοιχη του Ηνωμένου Βασιλείου. Στις επισκέψεις αυτές οι Βουλευτές των επαρχιών και ο Επαρχιακός Γραμματέας συνομιλούν με κατοίκους των περιοχών και τα ανά περιοχή κοινοτικά συμβούλια για τα πλεονεκτήματα που ανακύπτουν από τη συμφωνία αυτή, κάτι που ήδη έγινε χτες με τους Βουλευτές και τον Επαρχιακό Γραμματέα Αμμοχώστου και σήμερα με τους Βουλευτές και τον Επαρχιακό Γραμματέα Λεμεσού.

Ο Βουλευτής και Αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Ευθύμιος Δίπλαρος δήλωσε σήμερα τα εξής:

«Έχουμε βρεθεί σήμερα στις κοινότητες που επηρεάζονται θετικά από την απόφαση της κυβέρνησής μας και της συμφωνίας με τις βρετανικές βάσεις.

Θεωρούμε ότι αυτή η συμφωνία θα φέρει ανάπτυξη κι επιτέλους ένα πάγιο αίτημα δεκαετιών των κατοίκων των περιοχών αυτών, βαίνει προς επίλυση. Θέλουμε γι’ άλλη μια φορά να συγχαρούμε την κυβέρνηση για την απόφαση αυτή.

Την ίδια ώρα εκτιμούμε ότι θα επιφέρει σημαντική οικονομική ανάπτυξη εφόσον θα μπορούν οι κάτοικοι των περιοχών ν’ αναπτύξουν τις περιουσίες τους όπως ήθελαν εδώ και δεκαετίες.

Η απόφαση αυτή διανοίγει σημαντικές προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης όχι μόνο για τους κατοίκους των περιοχών αλλά ευρύτερα για την Κύπρο ολόκληρη σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης».